Qui som?

La Xarxa Suport 3VR es un espai de persones solidàries amb les veïnes del districte de Nou Barris i que treballa en xarxa amb les xarxes veïnals creades als diferentes barris del nostre districte. La Xarxa neix dels grups i persones que conformen el Casal Popular de Nou Barris.

La Xarxa Suport 3VR no té ànim de lucre i les úniques aportacions que demanarem seran per cobrir les necessitats (menjar, serveis bàsics, medicaments…) de possibles famílies necessitades. Si vols col·laborar amb treball, omple el nostre formulari, i si vols aportar recursos económics, participa de la Caixa de Solidaritat.

Com actuem?

Les persones solidàries de la Xarxa Suport 3VR actuen sempre amb protocols i mesures d’higene, evitant els contactes innecesaris, i prioritzant acompanyar a la mateixa persona o el mínim de persones possibles per evitar la propagació als més vulnerables.

Cap persona de la Xarxa Suport 3VR demanarà diners excepte per la compra de productes o medicaments, en cas de que les famílies ho poguin pagar. Les solidàries informen abans i desprès d’actuar per saber si donem l’atenció més adequada.

Aixó si, cap actuació de la Xarxa Suport 3VR possarà en risc ni a les solidàries ni a les seves families. Per exemple, prioritzem persones que convisquin o estiguin cuidant a casa de persones de risc.